Vodoinstalater Zagreb logo
099 676 ***

Politike o kolačićima

Koristeći web sjedište Vodoinstalater-Zagreb.hr slažete se da prihvaćate ove politike o kolačićima. Ove se politike mogu mijenjati i dopunjavati, a korisnik je dužan pratiti izmjene i dopune, te se smatra da je korištenjem ovog web sjedišta upoznat s trenutnim politikama koje su na snazi.

Iako se u autorskom kodu vlasnika ovog web sjedišta NE serviraju kolačići, za potrebe prikaza svih dijelova sadržaja kolačići trećih strana će Vašem browseru biti višestruko servirani od strane servisa koji su implentirani u ovo web sjedište. Slijede primjeri servisa koji se potencijalno koriste na ovom web sjedištu:

Oglašivačke mreže poput Google Ads koriste kolačiće.

Google Analyitcs za praćenje statistike posjećivanja ovog web sjedišta također servira kolačiće.

Ako dijelite link ovog web sjedišta na neku od društvenih mreža, društvena mreža na koju ste kliknuli vjerojatno će Vam servirati kolačiće.

Sama poruka o prihvaćanju kolačića (pri prvom ulaksu na ovo web sjedište) servira kolačić koji pamti da prihvaćate kolačiće.

Radi poboljšanja izgleda i funkcionalnosti web sjedišta mogu biti implentirati i neki drugi servisi koji će po potrebi servirati kolačiće.

Posjetom ovog web sjedišta, pregledavanjem sadržaja i interakcijom sa sadržajem prihvaćate kolačiće trećih strana. Ukoliko ih ne prihvaćate, molimo Vas da napustite ovo web sjedište. Zahvaljujemo se na razumijevanju.