Vodoinstalater Zagreb logo
099 676 4535

Uvjeti korištenja

Koristeći web sjedište Vodoinstalater-Zagreb.hr slažete se da prihvaćate ove uvjete korištenja. Ovi uvjeti mogu se mijenjati i dopunjavati, a korisnik je dužan pratiti izmjene i dopune, te se smatra da je korištenjem ovog web sjedišta upoznat s trenutnim uvjetima koji su na snazi.

Svi tekstovi na ovom web sjedištu su originalni autorski tekstovi. Zabranjeno je kopiranje teksta bez izričite pismene dozvole webmastera Vodoinstalater-Zagreb.hr, ili autora konkretnog članka. Iznimno, bez pismene dozvole dozvoljeno je kopiranje do 20% teksta pod uvjetom da se usmeno, ili pismeno (ovisno o vrsti kopiranja informacija) navede naziv web sjedišta Vodoinstalater-Zagreb.hr, a u slučaju kopiranja teksta na drugo web sjedište navedeni izvor potrebno je pretvoriti u link koji vodi na stranicu odakle je tekst preuzet, minimalno u ovom obliku:

<p>Preuzeto s <a href="http://vodoinstalater-zagreb.hr/cijena-vodoinstalaterskih-radova.php" title="Vodoinstalater Zagreb link">Vodoinstalater-Zagreb.hr</a></p>

što na različitim web sjedištima izgleda drugačije, ovisno o dizajnu tekstualnih elemenata. Na ovom web sjedištu bi to (u navedenom minimalnom obliku) izgledalo ovako:

Prezeto s Vodoinstalater-Zagreb.hr

Sve informacije na ovom web sjedištu napisane su i opisane u najboljoj namjeri i duhu najbolje volje da se posjetiteljima pruži kvalitetna informacija o vodoinstalacijama i vodoinstalaterima, a koja će im u bilo kojem pogledu pomoći u rješavanju potencijalnih problema koje imaju s vodoinstalacijama. Vlasnik ovog web sjedišta ne preuzima pravnu, materijalnu, niti bilo koju drugu odgovornost zbog financijske, ili bilo kakve druge štete nastale zbog savjeta, ili preporuka koje su navedene na ovom web sjedištu.

Vodoinstalater-Zagreb.hr je web sjedište koje je u najmu tvrtke, ili tvrtki koje možete vidjeti na kontakt stranici. Vlasnik i administrator ovog web sjedišta osobno ne izvodi vodoinstalaterske radove, niti direktno posreduje u komunikaciji između posjetitelja ovog web sjedišta i vodoinstalatera, te samim time ne preuzima pravnu, materijalnu, niti bilo koju drugu odgovoronst za komunikaciju, sklopljeni posao, ili bilo kakav drugi odnos između posjetitelja ovog web sjedišta i od ovog web sjedišta preporučenih vodoinstalatera.

Ukoliko se slažete s navedenim uvjetima, želimo Vam ugodno korištenje našeg web sjedišta, a ukoliko se ne slažete, molimo Vas da ga napustite. Hvala na razumijevanju.